keresés   
spacer Kosár Kosár    0 db termék mérleg mérleg  mérleg Belépés   mérleg Regisztráció   mérleg Kapcsolat   Kövessen minket a Facebookon is! Kövessen minket a Facebookon is!

MÉRLEGVÁSÁR
Minden, ami az Ön üzletébe kell!

Üdvözöljük Kedves Vendégünk! A bejelentkezéshez kattintson ide. Ha még nincs jelszava akkor itt regisztrálhatja magát. Reméljük az oldal megnyeri tetszését és megtalálja nálunk azt a mérleget vagy egyéb terméket amit keres. Nálunk mindent megtalál, ami mérleg, digitális mérleg, bolti mérleg, labormérleg, hídmérleg, hűtőpult, csemegepult, szeletelő, húsdaráló, mérleg, mérlegjavítás!

mérlegmérlegmérlegmérlegmérlegmérlegmérleg
mérleg
KATALÓGUS
Mérlegek129
Csemegepultok38
Hűtött faliregálok11
Húsdarálók17
Szeletelők23
Rozsdamentes bútorok24
Mérlegcímkék10
Hűtéstechnika165
Húsbolti felszerelések87
Címkéző berendezések2
Használt termékek2
Vágóhíd, vágópont31

  Keresés gyártó szerint
mérleg
   
mérleg

MENÜ
mérleg Céginformációk
mérleg Szállítás
mérleg Legkedveltebb termékek
mérleg Vásárlási tájékoztató
mérleg Hasznos linkek
mérleg Mérlegjavítás
spacer

mérleg
mérleg

Ohaus MárkakereskedésOhaus Mérleg kereskedés és szerviz
Az amerikai Ohaus a világ egyik legnagyobb mérleggyártója, mérlegeivel és szakmai tapasztalataival segítjük Önt az üzleti élet háttérvilágában.
Folyamatos naprakész információhoz juthat a mérlegekről webáruházunkban, videók, prospektusok és referenciák bizonyítják a mérlegek széleskörű profizmusát.

SAJÁT GYÁRTÁSÚ MÉRLEGEK
Raktári mérlegek: A mérlegek kiválóan alkalmasak raktári árú átvételre, ládás termékek mérésére. Széria és egyedi méretben is!
Extra lapos ipari mérleg: Olyan helyekre lett kifejlesztve, ahol a higiéniai előírások tiltják a padozatba való süllyesztést. Könnyen békázható!
Fali horgos mérleg: Egy mérleg, amely kétféle felhasználási lehetőséget nyújt. A horogra akasztható húsok gyors és pontos mérését teszi lehetővé. A lehajtható, saválló asztallap darabos áruk mérésére kiválóan alkalmas.
Hídmérleg: Süllyesztet (aknás) vagy kiemelt (rámpás) mérlegeink 9 m-től a 22 m-ig.

Segítség a bevásárlókosár használatához,
azaz a rendelési lista összeállításához


Kedves Látogató!


Köszönjük, hogy megtekintette honlapunkat. Örömmel jelenthetjük, hogy ezentúl itt is megrendelheti termékeinket egy automatikus bevásárló rendszer segítségével. Az alábbiakban segítséget nyújtunk a rendszer használatához. Nem kell valami bonyolult dologra gondolni, néhány perc alatt elsajátítható a kezelése, mellyel a későbbi használat során sok időt takaríthat meg.
Ahhoz, hogy használni tudja a rendszert, nem szükséges regisztrálni, de ha visszatérő vásárlónk, akkor ez a célszerűbb, mivel a gép megjegyzi adatait és így azt nem kell minden alkalommal begépelnie. Amennyiben regisztrál, csak töltse ki a megfelelő adatlapot, majd találjon ki magának egy tetszőleges azonosító nevet (becenevet) és egy jelszót. Később ezekkel tud újra belépni a rendszerbe. Az adatait diszkréten kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, csakis a saját ügyvitelünkhöz használjuk fel.

Sikeres regisztráció után lépjen be a rendszerbe az új azonosítójával és jelszavával (Az jobb felső sarokban az azonosító beírása után ne nyomjon enter gombot, hanem az egér segítségével kattintson az alsó mezőre, ahová a jelszót kell beírnia.) Ha jól írta be őket, akkor az 'Ön ... néven jelentkezett be' feliratot láthatja a képernyő közepén) vagy ha nem regisztrált akkor csak válasszon termékeinkből. A bevásárló kosár menüt kiválasztva mindig azt láthatja, hogy éppen mi van a 'kosarában'.

A vásárlás menete:

  1. Miután belépett, az aktuális termék katalógusban barangolva kattintson a kiválasztott termék mellett lévő kis bevásárló kosár ikonra. Ekkor a gép megmutatja a kosarunkat.

  2. A gép mindig megjegyzi a kosár tartalmát még akkor is, ha közben - akár több napra is - megszakítja a vásárlás folyamatát es később tér vissza hozzánk.

  3. Ha készen van, akkor a bevásárló kosár oldalon kattintson a jobb oldalon lévő 'Kész vagyok a rendelési listával' gombra!

  4. Ezután egy olyan oldal jelenik meg, ahol adatokat kérdezünk, mint pl. név, telefon, szállítási cím stb. A gép automatikusan a regisztrációhoz beírt adatokat fogja ide beírni. Ha szükséges, az adatok itt is szabadon módosíthatók.

  5. Ha készen van az űrlap kitöltésével, nyomja meg az 'Adataim beírása rendben, lépjünk tovább' gombra.

  6. Itt aztán egy összesített oldalt láthat, amin a megrendelt áruk listája, az ÁFÁ-s végösszeg és a számlacíme szerepel. A megjegyzés rovatba a lap alsó részén beírhatja még, ha olyan terméket keres, ami nem szerepel a listában vagy egyéb megjegyzését, kérését a rendeléssel, szállítással kapcsolatban. Ezután válassza ki a fizetési módot (erről részletesebb információt ide kattintva olvashat), majd a 'Rendelés véglegesítése, megrendelő email elküldése' gombra kell kattintani.

  7. Erre válaszként végül kap egy rendelés azonosító számot. Ezt jegyezze le vagy nyomtassa ki, mert később erre tud Ön is hivatkozni, ha esetleg valami probléma, változtatási igény merülne fel a rendelés teljesítése közben. Ez az oldal nemcsak egyedi rendelésazonosító számot ad, de elküld egy levelet is hozzánk, az Ön megrendelt cikklistájával és Önnek is küld egy visszajelzést a rendelése megérkezéséről a regisztrációkor megadott email címére.

  8. A rendelés véglegesítése után a kosár tartalma automatikusan kiürül. Megjegyzés: Amennyiben valamilyen oknál fogva bevásárlás közben kilépteti Önt a rendszer (ez akkor fordulhat elő ha a vásárlást hosszabb időre félbeszakítja), akkor sincsen probléma, lépjen be újra, a gép megőrzi a bevásárló kosár tartalmát mindaddig, amíg azt Ön ki nem törli vagy küldi el nekünk, mint kész megrendelést.
spacer

Kövessen minket a Facebookon is!  hírek Kövesse a Mérlegvásar.hu blogját!

MERLEGVASAR.HU - merlegvasar.hu, Magyarország egyik legnagyobb mérleg és kellék forgalmazója - mérleg, mérlegek, digitális mérleg, ipari mérleg, labormérleg, bolti mérleg, csemegepult, hűtőpult, húsdarálók, szeletelők, mérlegjavítás, MERLEGPLÁZA
minden ami az Ön üzletébe kell
email: office@merlegvasar.hu
© AyacLab Web Development